Κοκόσκοφ για Ιτούδη : «Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη»

Κοκόσκοφ για Ιτούδη : «Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Ιτούδη ενόψει του αγώνα της Φενερμπαχτσέ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την Τετάρτη (14/10) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 3η αγωνιστική της Euroleague και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ δήλωσε πως ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και πως η ΤΣΣΚΑ έχει νοοτροπία νικητή υπό τις οδηγίες του.

Συγκεκριμένα δήλωσε για το ματς: «Παίζουμε με τους τελευταίους επίσημους πρωταθλητές της Euroleague. Πρόκειται για μια ομάδα με πολλούς βετεράνους, νέες προσθήκες, περισσότερο ταλέντο και ακόμα περισσότερη εμπειρία».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη είπε: «Ο Ιτούδης είναι εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή και της ίδιας φιλοσοφίας η ΤΣΣΚΑ απέκτησε εμπειρία, παίζει ενωμένη, παίζει σκληρά και έχει DNA νικητή.

Καταλαβαίνουμε πως είναι μια πρόκληση για εμάς. Κατανοούμε πως παίζουν πολύ καλά και ενωμένα, γι’ αυτό και θα έχουμε μια πρόκληση στο γήπεδό μας για να δούμε πού είμαστε σε σχέση με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι το φαβορί όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς, στο πώς θα εκτελέσουμε το πλάνο μας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ