Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 82-85

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 82-85

Δεύτερο σερί διπλό στην Ευρωλίγκα για την Μπάγερν Μονάχου που επιβλήθηκε με 85-82 επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. MVP για τους νικητές ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 26 πόντους.

Μπορεί να μην έχει ένα πολύ ακριβό ρόστερ, μπορεί πολλοί να μην την υπολόγιζαν στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, η φετινή Μπάγερν Μονάχου με τον Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο δείχνει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Η γερμανική ομάδα μετά το διπλό επί της Άλμπα στο Βερολίνου επιβλήθηκε και κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ παίρνοντας μία τεράστια νίκη με 85-82, έχοντας ως κορυφαίο τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς που σημείωσε 26 πόντους.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση χέρι-χέρι στο σκορ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προηγήθηκε με τρεις πόντους με δύο βολές του Ζίζιτς (12-9), ωστόσο τα καλάθια των Ρέινολντς και του Λούτσιτς έφεραν το ματς ισορρόπησαν την κατάσταση και έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 15-15.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αποκλειστικά υπέρ της Μπάγερν, καθώς έφερε τη διαφορά μέχρι και τους έντεκα πόντους έπειτα από δύο βολές του Ραντόσεβιτς (23-34) με τον Καλοϊάρο να μειώνει στους εννιά λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του α’ μέρους (25-34).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ουέιντ Μπάλντγουιν να κάνει τη διαφορά για τους Γερμανούς με οκτώ πόντους, ωστόσο οι «κίτρινοι» με καλάθια των Μπλέιζερ και Ουίλμπεκιν έφεραν ήρθαν σε απόσταση «αναπνοής» από τους αντιπάλους τους στο σκορ λίγο πριν κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο. Τελικώς, ένα τρίποντο του Ζίπσερ έφερε τη διαφορά στο +5 για τη Μπάγερν (55-60).

Δύο τρίποντα του Λούτσιτς και πέντε πόντοι του Ζίπσερ έφεραν μέχρι και στο +12 τους Βαυαρούς. Ωστόσο, ήρθε η σειρά του Ουίλμπεκιν που με 12 πόντους έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να φέρει στο ματς στα ίσα χωρίς όμως να το καταφέρει και έτσι η Μπάγερν «δραπέτευσε» από το «Γιάντ Ελιάου»

Κορυφαίος για την Μακάμπι ήταν ο Ουίλμπεκιν με 27 πόντους, ενώ μαζί με τον Λούτσιτς τη διαφορά για τη νικήτρια ομάδα έκανε ο Ζίπσερ (16π, 3 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 25-34, 55-60, 82-85

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ