Πρόβλημα και για τον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν…

Πρόβλημα και για τον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν…

Μετά τον Παναθηναϊκό, η γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει και άλλα εμπόδια για την παρουσία της στη Euroleague.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στη γαλλική ομάδα. Όμως, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα και ο Ολυμπιακός, όταν θα αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο στη Γαλλία στις 20 Νοεμβρίου. Η διαφορά έγκειται στο ότι τα εμπόδια δεν θα προκύψουν από τον ιό αλλά από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Η Κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν για να αναχαιτίσει τη διασπορά του κορωνοϊού, επέβαλλε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί στο Παρίσι και στις μεγαλύτερες πόλεις της Γαλλίας. Ανάμεσα τους και η Λιόν, στην οποία εδρεύει η Βιλερμπάν.

Το νέο μέτρο σίγουρα θα προκαλέσει πρόβλημα στη Βίλερμπαν, αφού τα παιχνίδια της θα πρέπει να διεξάγονται πιο νωρίς. Ειδάλλως, η ομάδα θα χρειαστεί ειδική άδεια από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για να εξαιρεθεί του μέτρου.

Σε πρώτη φάση επηρεάζονται τα παιχνίδια της Βιλερμπάν με τη Ζαλγκίρις (29/10) και τη Ζενίτ (13/1). Ο Ολυμπιακός έπεται και μένει να φανεί ποια λύση θα βρει η γαλλική ομάδα, μόνη εκπρόσωπος της χώρας στη Euroleague. Εκτός και αν στο ενδιάμεσο, αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ