Βουγιούκας: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό γιατί είναι ο αιώνιος αντίπαλός μας»

Βουγιούκας: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό γιατί είναι ο αιώνιος αντίπαλός μας»

Ο Ίαν Βουγιούκας, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις, σχολίασε το παιχνίδι, τον κόσμο των πρασίνων αλλά και την επικείμενη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας, μιλώντας στο κανάλι στο Youtube της πράσινης ΚΑΕ χαρακτήρισε [πολύ σημαντική τη νίκη του τριφυλλιού επί της Ζαλγκίρις την Πέμπτη (25/01) και αποθέωσε τον κόσμο του της ομάδας χαρακτηρίζοντάς τον συγκλονιστικό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επικείμενα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ.

Μετά τη δύσκολη νίκη επί των Λιθουανών ο Έλληνας σέντερ ανέφερε στο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Είναι δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας που κρίνεται στην παράταση. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί από τη Ζαλγκίρις, αλλά, ευτυχώς, ο Νικ έβαλε αυτό το φλότερ και μας έδωσε τη νίκη. Είναι μια σημαντική νίκη, προχωράμε… Δυστυχώς δεν καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά της ήττας μας στον πρώτο αγώνα, που ήταν έξι πόντοι, τώρα, όμως, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Δευτέρας» και συνέχισε λέγοντας:

«Κάναμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, ενώ στην άμυνα χαλαρώσαμε κάπως δίνοντας ορισμένα εύκολα καλάθια στην αντίπαλό μας. Σίγουρα, η Ζαλγκίρις με τον Σάρας είναι μια ομάδα που παίζει στοχευμένα, ξέρει που θέλει να χτυπήσει, κάποιες αδυναμίες μας τις… εξέθεσε και έτσι κατάφερε να καλύψει τη διαφορά».

Για την στήριξη του κόσμου, είπε: «Ο κόσμος για μία ακόμη φορά ήταν συγκλονιστικός και εννοείται μας βοήθησε σημαντικά. Πίεσε τους αντιπάλους, ο Ουλανόβας έχασε δυο σημαντικές βολές και ο Τουπάν άλλη μία. Όλα αυτά μετρούν υπέρ μας. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ, υπογραμμίζοντας:

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Αν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι ο αιώνιος αντίπαλός μας και θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Αναφορικά με τη Μπάμπεργκ, μπορεί να μην έχουν το καλύτερο ρεκόρ, αλλά στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά, είναι ομάδα ρυθμού, δυνατή στο γήπεδό της, γι’ αυτό και θα πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι κατάλληλα. Βέβαια, πρώτα κοιτάμε το ματς της Δευτέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ