Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας (pic)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας (pic)

Ο Παναθηναϊκός λύγισε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ζαλγκίρις μετά την νίκη κόντρα στην Εφές έκανε το 4Χ4 στην διοργάνωση. Αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού τα Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας και Βαλένθια-Ζενίτ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια στην Βαρκελώνη, ωστόσο λύγισε στην παράταση (97-89) από την Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε πράσινος Νικ Καλάθης έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα του και με 14 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους στην νίκη.

Πλέον, μετά από αυτή την ήττα οι Πράσινοι βρίσκονται στο 1-2, ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν. Από την άλλη οι Μπλαουγκράνα με αυτήν την νίκη έχουν πλέον ρεκόρ 3-1 στην διοργάνωση.

Στο άλλο παιχνίδι, το τρένο της Ζαλγκίρις δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στην Εφές. Οι Λιθουανοί πραγματοποιήσαν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Τούρκους, επικρατώντας με 89-73. Η ομάδα του Μάρτιν Σίλερ συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρωλίγκα χωρίς ήττα μέχρι στιγμής, έχοντας κάνει το 4Χ4.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επιστέφει στο ΣΕΦ, αλλά και η μάχη του Μιλάνου ανάμεσα σε Αρμάνι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σημερινό πρόγραμμα

Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές 89-73
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 97-89
Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας (Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού)
Βαλένθια-Ζενίτ (Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού)

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Άλμπα
20:45 Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν
21:00 Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Μπασκόνια-Χίμκι

H βαθμολογία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ