Ολυμπιακός : Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι

Ολυμπιακός : Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21:00) και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά και να πετύχει την τρίτη σερί νίκη του για να «πατήσει» γερά στην οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και θέλει να αποδείξει πως έχει τις δυνατότητες να μπει στα playoffs αλλά και να κοντράρει όλες τις ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι που προέρχονται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αρμάνι, θέλουν να κάνουν το 3/3 κόντρα στην ομάδα του παλιού γνώριμου Γιάννη Σφαιρόπουλου και να πατήσουν γερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του δείχνουν να έχουν αφήσει στην άκρη την ήττα της πρεμιέρας από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και θέλουν το 3 στα 3 για να δείξουν το ποιόν που φτιάχτηκε η ομάδα αλλά και για να ρεφάρουν με τον ιδανικό τρόπο την ήττα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι άπαντες είναι διαθέσιμοι για τον Έλληνα τεχνικό, ακόμα και ο Ζαν – Σαρλ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Από εκεί και πέρα αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πολύ στο ματς με την Αρμάνι και θα είναι πιο φρέσκοι από τους Σλούκα και Πρίντεζη που έπαιξαν πάνω από 33 λεπτά ο καθένας.

Από την άλλη η Μακάμπι έρχεται στο ΣΕΦ από ήττα στην έδρα της από την Μπάγερν με 85-82, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να περιμένει αντίδραση, αφού η ομάδα του λαού δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο. Όσον αφορά τους απόντες ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Όμρι Κάσπι και Τζον Ντιμπαρτολομέο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ