Πρώτος σε μέσο όρο ριμπάουντ στην Euroleague ο Μήτογλου (pic)

Πρώτος σε μέσο όρο ριμπάουντ στην Euroleague ο Μήτογλου (pic)

Ο Ντίνος Μήτογλου διανύει την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ως βασικό «γρανάζι» στους Πράσινους, δείχνοντας πως έχει ήδη αρχίσει να ανταποκρίνεται.

Ο Ντίνος Μήτογλου ανήκει πλέον στους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει βγει στο προσκήνιο για το «τριφύλλι». Ο 24χρονος άσος φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» του ρόλου του, αφού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague.

Ο Μήτογλου αποτελεί την πηγή συλλογής «σκουπιδιών» στον φετινό Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει ήδη μαζέψει 27 στη διοργάνωση, εκ των οποίων τα 12 είναι επιθετικά. Ο 24χρονος παίκτης μάλιστα είναι δεύτερος στη λίστα με τα περισσότερα ριμπάουντ, πίσω μόνο από τον Γιόνας Γερέμπκο της Χίμκι που έχει 30, αλλά σε 33:52 λεπτά συμμετοχής που αγωνίζεται, σε σχέση με τα 25:10 του Μήτογλου.

Η πρωτιά αποτελεί ακόμα μια επιβράβευση στη συνεχόμενη βελτίωση του Μήτογλου τα τελευταία χρόνια, με τον Έλληνα γκαρντ να δείχνει πως προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στον ρόλο του πρωταγωνιστή στο «τριφύλλι».

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ