Νέντοβιτς σε EuroLeague : «Πληρώστε μία πτήση τσάρτερ, για να πάμε στη Λιόν»

Νέντοβιτς σε EuroLeague : «Πληρώστε μία πτήση τσάρτερ, για να πάμε στη Λιόν»

Η αντίδραση του Νεμάνια Νέντοβιτς στην αλλαγή του καταστατικού της EuroLeague και την ακύρωση του 20-0.

Η EuroLeague άλλαξε τον κανονισμό του 20-0 σε περίπτωση που μία ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί. Και πλέον όποια ματς αναβάλλονται θα επαναπρογραμματίζονται σε νέες ημερομηνίες. Με μέγιστη δυνατότητα τριών αναβολών, όχι παραπάνω.

Συνεπώς, αυτή η απόφαση διαφοροποιεί τα δεδομένα και για την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό, που ήταν να γίνει την περασμένη Τρίτη αλλά αναβλήθηκε. Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής δεν θα κατακυρωθεί 20-0 υπέρ των «πράσινων», αλλά θα γίνει σε νέα ημερομηνία.

Η παραπάνω εξέλιξη έφερε ποικίλες αντιδράσεις. Άλλοι είδαν θετικά την αλλαγή του καταστατικού. Άλλοι όμως αποφάσισαν να στείλουν μήνυμα στη EuroLeague, ότι θα πρέπει να πάρει κι άλλα μέτρα. Στη δεύτερη κατηγορία ανθρώπων μπαίνει ο Νέντοβιτς, ο οποίος ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να παραχωρήσει πτήση τσάρτερ στον Παναθηναϊκό, για να ταξιδέψει στη Λιόν και να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν.

«ΟΚ, σπουδαία. Παραχωρήστε μας μια πτήση τσάρτερ επειδή είχαμε ήδη πάει εκεί, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και ταξιδέψαμε όλη μέρα για να φτάσουμε στη Λιόν», ανέφερε ο Νέντοβιτς στα social media, δείχνοντας τη δυσφορία που υπήρξε στην ελληνική ομάδα για το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Γαλλία, ενώ είχε ζητήσει αναβολή.

Η σχετική ανάρτηση:

Ο Νέντοβιτς ζήτησε από τη EuroLeague να πληρώσει τσάρτερ για να πάει ο Παναθηναϊκός στη Λιόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ