Κουρτινάιτις : «Θα πρέπει να σταματήσουμε τη Μακάμπι με κάθε τρόπο»

Κουρτινάιτις : «Θα πρέπει να σταματήσουμε τη Μακάμπι με κάθε τρόπο»

Το αγωνιστικό προφίλ της Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέλυσε ενόψει του αυριανού παιχνιδιού για την Ευρωλίγκα (23/10, 20:00) ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Μετά από τρεις αγωνιστικές της Ευρωλίγκας η Χίμκι θα είναι σε θέση να έχει και πάλι στη σύνθεση της κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ τους Μίκι, Βορόνοφ και Τίμα οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά και τον Αλεξέι Σβεντ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις, αφού μίλησε για την κατάσταση των παικτών αυτών τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναφέρθηκε και στον τρόπο που παίζει το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δίνοντας έμφαση στα δυνατά του σημεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ρωσικής ομάδας:

«Γνωρίζουμε το αγωνιστικό στιλ της Μακάμπι. Η ομάδα παίζει με ελευθερία: σουτάρει καλά, τρέχει στον αιφνιδιασμό και με λίγες λέξεις κάνει ό,τι δεν κάνουμε εμείς καλά αυτή τη στιγμή.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς. Παίξαμε με επτά παίκτες κόντρα στη Ρεάλ και την Μπασκόνια. Επομένως οι παίκτες – κλειδιά μας έχουν αρκετή δουλειά και πάρα πολλά λεπτά, ενώ άλλοι δεν είναι έτοιμοι. Θα είναι σημαντικό να προσαρμοστούμε στην ταχύτητα της Μακάμπι.

Συνήθως παίζουμε και εμείς γρήγορα, όμως αυτό δεν γίνεται τώρα. Όλα έχουν να κάνουν με την πειθαρχία μας. Γνωρίζουμε πως η Μακάμπι θα τρέξει. Πάντα ήταν γνωστή για τους αιφνιδιασμούς της. Θα πρέπει να την σταματήσουμε με κάθε τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ