Ο Νέντοβιτς βλέπει Φενέρμπαχτσε και αφηνιάζει (vids)

Ο Νέντοβιτς βλέπει Φενέρμπαχτσε και αφηνιάζει (vids)

O Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει τα πιο παραγωγικά βράδια του στη Euroleague απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Δεν έχει εξηγήσει το γιατί, αλλά ο Νεμάνια Νέντοβιτς αφιονίζεται όταν αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη με 82-68 το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, σκοράροντας 28 πόντους.

Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας δεν περιορίστηκε στο σκοράρισμα, αλλά έδωσε βοήθεια σε όλους του τομείς και το αποδεικνύουν τα στατιστικά του: 28π. (2/5δίπ., 7/12τρίπ., 3/4β.), 3ρ., 3ασ. σε 27:57. Ακόμα και στην άμυνα είχε σημαντική συμβολή, παρότι αυτό δεν αποτυπώνεται τόσο πολύ στα νούμερα.

Απέναντι στη Φενέρ, ο Νέντοβιτς πέτυχε 28 πόντους, στο πιο παραγωγικό βράδυ της καριέρας του στη Euroleague μετά τους 31 που είχε σημειώσει απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Απριλίου του 2018, όταν ο Νέντοβιτς ως παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα, την οδήγησε στη νίκη με 99-91 επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Τότε, ο Σέρβος είχε… ξετινάξει το τουρκικό καλάθι με 6/8 δίποντα, 2/10 τρίποντα, 13/13 βολές, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 29:36!

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Νέντοβιτς σημείωσε τρεις πόντους λιγότερους, αλλά έκανε career-high με εφτά εύστοχα τρίποντα! Είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Τριφυλλιού, μετά τα 8/16 του Ταϊρίς Ράις στο περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Καθώς και η τέταρτη καλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης: 10/13 ο Άντριου Γκάουντλοκ στις 13/11/14 και 10/12 ο Σέιν Λάρκιν στις 29/11/19 και 10/15 στις 6/3/20.

Ο Νέντοβιτς αυτής της αγωνιστικής ήταν ο ηγέτης που ψάχνει ο Γιώργος Βόβορας. Ο παίκτης ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα σηκώσουν το βάρος σε μία δύσκολη χρονιά και θα αποτελέσουν τα «σημεία αναφοράς» για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα του, αλλά για την εν γένει συμπεριφορά του στο παρκέ. Αρκεί η εμφάνιση του να έχει συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ