Σλούκας : «Είμαι πάντα έτοιμος να πάρω το τελευταίο σουτ»

Σλούκας : «Είμαι πάντα έτοιμος να πάρω το τελευταίο σουτ»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Σλούκας που μίλησε για το ματς με την Μπάγερν, την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον Νάντο Ντε Κολό.

Έτοιμος να πάρει το τελευταίο σουτ όποτε είναι αναγκαίο δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο άσος του Ολυμπιακού πριν το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (23/10, 21:30) έδωσε συνέντευξη στο «trendbasket» και μίλησε για την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους, το πέρασμα του από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον Νάντο Ντε Κολό που τον χαρακτήρισε «θρύλο» της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος γκαρντ:

Για τον Ολυμπιακό: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Αν αξιολογήσω την τρέχουσα απόδοση της ομάδας, χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο και περισσότερη προπόνηση για να γίνουμε ομάδα. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής είμαστε καλά. Παλεύουμε, προσπαθούμε να δράσουμε ως ομάδα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να παίζουμε ενωμένοι».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να πω ότι σεβόμαστε πολύ την Μπάγερν. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του πριν λίγα χρόνια. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος προπονητής που πιστεύει πάντα στην ομάδα του. Η Μπάγερν παίζει πολύ σκληρά στο γήπεδο και βλέπουμε ότι η ομάδα είναι πολύ σταθερή. Δεν είναι τυχαίο ότι σημείωσαν τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια».

Για την πίεση: «Ξέρω πως υπάρχει πίεση. Πάντα θα υπάρχει. Το σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πώς να διαχειριστούμε αυτή την πίεση. Δεδομένου ότι δούλευα πάντα σε κλαμπ με μεγάλους στόχους, έχω συνηθίσει να ζω με αυτήν την πίεση. Είμαι πάντα έτοιμος να πάρω το τελευταίο σουτ».

Για την σχέση του με τον Ντε Κολό: «Ήμασταν πολύ καλοί με τον Νάντο. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επισημάνω ότι είναι ένας καλός οικογενειάρχης. Πάντα αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του και απολαμβάνει τη ζωή. Εργάζεται επίσης σκληρά στο γήπεδο και βελτιώνεται συνεχώς. Σέβομαι πολύ την δουλειά του στο γήπεδο. Είναι προφανές ότι δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται ανάμεσα στους θρύλους της Euroleague».

Για τα χρόνια του στην Φενέρμπαχτσε: «Ήταν συνολικά μία επιτυχημένη πενταετία. Πάντα έδινα ό,τι είχα στο παρκέ. Έβαλα την ομάδα πάνω απ’ όλα. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι παίκτες κάναμε το ίδιο. Είχαμε επιτυχίες και κατακτήσαμε τρόπαια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ