Ουλανόβας : «Σπουδαία εμπειρία η συνεργασία με τον Σάρας»

Ουλανόβας : «Σπουδαία εμπειρία η συνεργασία με τον Σάρας»

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας μίλησε για τη μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε, ενώ αποθέωσε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μέλι έσταξε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο Εντγκάρας Ουλανόβας. Ο Λιθουανός φόργουορντ αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στην Ζαλγκίρις, υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία μαζί του, βοήθησε την καριέρα του.

Ο 28χρονος παίκτης μιλώντας στην ιστοσελίδα sportsrabbi.com, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στην Πόλη.

Για την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε: «Είναι τρομερό συναίσθημα με τους νέους συμπαίκτες μου, το σταφ και όλη την ομάδα, αλλά και τη ζωή στην Πόλη. Τα πάντα είναι πολύ όμορφα. Ήξερα από την πρώτη μέρα ότι για μένα θα ήταν κάτι νέο και θα είχα νέες εμπειρίες. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού. Δεν ήταν μια δύσκολη επιλογή, καθώς μίλησα με τον προπονητή την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Είμαι χαρούμενος».

Για την εμπειρία του στην Euroleague επεσήμανε πως: «Στην Euroleague δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να ξεχάσεις ήττες και νίκες. Δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω στο χτες αλλά μόνο μπροστά στο αύριο. Κάθε χρόνος είναι ίδιος. Ο Κοκόσκοφ είναι ένα πολύ καλό άτομο και προπονητής και έχει πολύ καλές εμπειρίες από το ΝΒΑ και από το διεθνές μπάσκετ. Είμαστε ενωμένοι, μαθαίνουμε και ωριμάζουμε από τα λάθη μας. Απολαμβάνω το χρόνο μου μαζί του ως ώρας».

Φέρνω το καλύτερο που μπορώ και αυτό είναι ενέργεια και να είμαι καλός συμπαίκτης. Έχουμε κάποιους καλούς και ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ μας και κάποιοι εξ αυτών έχουν κερδίσει τίτλο στην Euroleague. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Η σεζόν μόλις άρχισε και είμαστε ακόμα στην αρχή».

Για τη συνεργασία του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην Ζαλγκίρις: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία να δουλέψω με κάποιον που καταλαβαίνει το μπάσκετ τόσο καλά και δεν βρίσκεις άλλο παράδειγμα τόσο κοντά όπως εκείνο. Εστιάζει στις μικρές λεπτομέρειες και αυτό πραγματικά βοήθησε την καριέρα μου. Υπάρχουν σπουδαία πράγματα που έχω χρησιμοποιήσει από την συνεργασία μας με τα χρόνια, έχοντας κάποιες καλές συνήθειες. Προσπαθώ να μαθαίνω τώρα όσο περισσότερο μπορώ από το νέο μου προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ