Πάρκερ : «Έτοιμοι να παίξουμε χωρίς κόσμο για ένα μήνα, μετά θα είναι δύσκολο»

Πάρκερ : «Έτοιμοι να παίξουμε χωρίς κόσμο για ένα μήνα, μετά θα είναι δύσκολο»

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ μίλησε για τα νέα δεδομένα στη Γαλλία, μετά και το δεύτερο εθνικό lockdown.

Στην κατάσταση που διαμορφώνεται με το δεύτερο lockdown αναφέρθηκε ο Τόνι Πάρκερ.

Ο πρόεδρος και εκ των μετόχων της Βιλερμπάν υπογράμμισε πως η γαλλική ομάδα μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο για ένα μήνα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague. Ωστόσο, δήλωσε πως αν είναι μεγαλύτερο το διάστημα, τότε θα δυσκολεύσει πολύ η κατάσταση.

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μόνο με τις κάμερες για έναν μήνα. Μόνο για αυτή την περίοδο της καραντίνας, μόνο για έναν μήνα. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και για την Euroleague και για το πρωτάθλημα. Αλλά για μεγαλύτερο διάστημα, θα είναι πολύ δύσκολο» και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να το κάνουμε, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να βάλεις όλα τα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Και θα είναι καλό να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Ο καθένας προσπαθεί να σκεφτεί το συμφέρον του μπάσκετ γενικά».

Για την κατάσταση που διαμορφώνεται όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι είπε: «Όλοι μας έχουμε αποδυναμωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύπλοκο στο επαγγελματικό μοντέλο του μπάσκετ να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Συζητάω με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς για όλα τα θέματα, όλα τα αθλήματα ενώνονται και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ