Παπαπέτρου : «Πρέπει να είμαστε σκληροί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Παπαπέτρου : «Πρέπει να είμαστε σκληροί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ»

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (06/11, 21:30) μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Για τα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του τόνισε πως οι Πράσινοι πρέπει να είναι πολύ σκληροί απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ μίλησε και για την κατάσταση με τον κορωνοϊό που έχει ως αποτέλεσμα να αναβάλλονται παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

«Είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Δεν έχουμε συνηθίσει μέσα στη σεζόν να ακυρώνονται παιχνίδια, να κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ, ατομικές, να λείπουν παίκτες. Δυστυχώς αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτοί οι καιροί είναι δύσκολοι. Και είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς. Οπότε νομίζω ότι σίγουρα έχει επηρεάσει λίγο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είμαστε τυχεροί που τουλάχιστον μπορούσαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε να μείνουμε σε μια καλή φυσική κατάσταση.

Έχουμε παλέψει όλα τα ματς μέχρι τώρα. Έχουμε παίξει καλά και σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Από εκεί και πέρα, σε αυτό που στέκομαι εγώ, είναι ότι δουλεύουμε κάθε μέρα πάρα πολύ σκληρά. Όλοι έχουν όρεξη, όλοι έρχονται στο γήπεδο και δίνουν το 100%, έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και αυτό δείχνει τον δρόμο πιο πολύ από κάθε άλλο αποτέλεσμα. Οπότε είμαι χαρούμενος για το που βρισκόμαστε και σίγουρα μπορούμε να δείξουμε πολλά πράγματα παραπάνω γιατί υπάρχει θέληση για εργατικότητα»

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έχει από τα καλύτερα ρόστερ της Euroleague κατά την προσωπική μου άποψη. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, να προσεγγίσουμε το ματς αμυντικά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και θα μπορεί να σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκολία και να ξεφύγει το παιχνίδι. Οπότε νομίζω ότι αν προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας θα δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να κοντράρουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ