Μαγνητική ο Χάρισον – Μπαρτζώκας: «Φαίνεται σοβαρό το πρόβλημα»

Μαγνητική ο Χάρισον – Μπαρτζώκας: «Φαίνεται σοβαρό το πρόβλημα»

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Ζενίτ στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζενίτ (75-66), αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ααρον Χάρισον τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Ο Αμερικανός στα μέσα της δεύτερης περιόδου έπεσε στο παρκέ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως από πάνω του για να δει τι έχει ακριβώς έχει συμβεί. Σε μια προσπάθειά του για ριμπάουντ προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και ένιωσε έντονους πόνους το γόνατο. Ο Ααρον Χάρισον μετά τον τραυματισμό του δεν επέστρεψε στο παρκέ και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ερωτηθείς για το τραυματισμό του Αμερικανού, απάντησε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης του φαίνεται σοβαρό και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. «Θα ήθελα να το αναφέρω αυτό. Δεν ξέρουμε ακόμα την κατάστασή του, έχει πρόβλημα στο γόνατο και φαίνεται σοβαρό. Πρέπει να γυρίσουμε στην Ελλάδα, να κάνει μαγνητική και να δούμε τα αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ