Ρενέσες : «Οι πιθανότητές μας κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι οι καλύτερες»

Ρενέσες : «Οι πιθανότητές μας κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι οι καλύτερες»

Ο Άιτο Ρενέσες δήλωσε πως οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου θα παλέψουν κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς να έχουν πολλές πιθανότητες νίκης.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/11, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ο Άιτο Ρενέσες μίλησε για το παιχνίδι.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς να έχουν προπονηθεί ενώ υποστήριξε πως οι πιθανότητες νίκης απέναντι στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι οι καλύτερες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι δύσκολο να επανέρχεσαι μετά από δύο βδομάδες σε καραντίνα. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Βόννη πάμε στην Αθήνα. Χωρίς να έχουμε κάνει σωστή προπόνηση και με τα προβλήματα στο ρόστερ μας, οι πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο μεγαλύτερος στόχος μας αυτές τις μέρες είναι να παραμένουμε σε καλή κατάσταση και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ