Μάντζαρης : Σημαντική για το πλεονέκτημα έδρας η νίκη

Μάντζαρης : Σημαντική για το πλεονέκτημα έδρας η νίκη

Στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς κυνηγά και αυτή το πλεονέκτημα έδρας, στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Αν γνωρίζαμε τι φταίει δεν θα υπήρχαν οι μεταπτώσεις αυτές, στόχος μας το Final 4», υποστήριξε ο Έλληνας γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (1/2, 21:00, ΣΕΦ) την Φενερμπαχτσέ για την 21η αγωνιστική της Euroleague και μετά από δύο συνεχόμενες ευρωπαϊκές ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αντιδράσουν και ξεκαθαρίζοντας πως στόχος παραμένει η παρουσία στο Final 4.

«Έχουμε κάνει δύο ήττες με κακές εμφανίσεις σε Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλέ εμφανίσεις και στις νίκες. Τώρα πια επιστρέφουμε και στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογική και βαθμολογική συνέχεια και ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά στη κάμερα του ΟΠΑΠ.

«Δεν γνωρίζουμε απόλυτα τι φταίει. Αν το γνωρίζαμε δεν θα υπήρχαν κιόλας αυτές οι μεταπτώσεις τον τελευταίο μήνα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και που θέλουμε να είμαστε. Γι’ αυτόν τον λόγο δουλεύουμε κάθε μέρα για να γίνουμε καλύτεροι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζουμε να έχουμε αφήσει πίσω μας το κακό διάστημα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες», πρόσθεσε ο Έλληνας γκαρντ.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε πολύ κρίσιμο τον αγώνα, καθώς «παίζουμε με μία ομάδα που κυνηγάει μαζί μας το πλεονέκτημα έδρας», εξηγώντας πως «αν την κερδίσουμε στο ΣΕΦ θα κάνουμε το 2-0 οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για μας».

Τέλος ο 27χρονος γκαρντ ξεκαθάρισε πως «κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε στο Final 4 και να πρωταγωνιστούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ