Ιτούδης : «Ο Τζέιμς μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα»

Ιτούδης : «Ο Τζέιμς μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την αξία του Μάικ Τζέιμς.

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε τη νίκη χθες (26/11) στην ομάδα του ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (74-73) με ένα συναρπαστικό τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα σχολίασε την εμφάνιση και τη γενικότερη εικόνα του Τζέιμς, που είχε 28 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η Ρεάλ ξεκίνησε το παιχνίδι με περισσότερη ενέργεια, εμείς κινούμασταν νωθρά και χάναμε τη μπάλα χωρίς λόγο. Κάναμε επτά τέτοια λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Αλλά ήμασταν καλύτεροι στις μονομαχίες που μαζί με το εκπληκτικό βράδυ της Τζέιμς, μας οδήγησαν στη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το credit και στον Χάκετ και τον Κλάιμπερν, που μετά το άστοχο σουτ του Μάικ, άρπαξαν τη μπάλα και του έδωσαν τη δεύτερη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσθέσαμε ενέργεια στην άμυνα. Με τέτοια άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν τυχεροί που χάναμε μόνο με τρεις πόντους στην ανάπαυλα.

Όσο για τον Τζέιμς, μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα και χωρίς αυτόν, παίξαμε εξαιρετικά στην τρίτη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ