Καμπάτσο : «Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο»

Καμπάτσο : «Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ λέγοντας ότι έχει ανατριχιάσει όσες φορές έχει παίξει εκεί.

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε στο «DAZN» λίγο πριν από το ταξίδι του για τις ΗΠΑ όπου θα αγωνίζεται για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς. Σε ερώτησή του για το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης, απάντησε ότι αυτό είναι το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το κλειστό του ΟΑΚΑ: «Το γήπεδο που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ σε ανατριχιάζει. Μετά το συμβάν με τον Διαμαντίδη, το να πάω εκεί ήταν… ουάου! Το είχα δηλώσει δημόσια, ήταν κάτι ακούσιο. Είχα ζητήσει συγγνώμη πριν καιρό. Είναι ένα απίστευτο γήπεδο, που σου επιβάλλεται από το ζέσταμα κιόλας. Είναι πανέμορφο».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλό του: «Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, χωρίς αμφιβολία. Θα μπορούσα να πω και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά ο Λάρκιν μας έβαλε 30 στη Μαδρίτη. Δεν το ξεχνάω. Υπάρχουν παίκτες που δεν ξέρουν πού μπορούν να πάνε. Λες ότι θα τον μαρκάρεις στο τρίποντο και ξαφνικά έχει φτάσει στο καλάθι και σε σκοτώνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ