Παναθηναϊκός : Με Φόστερ κόντρα στην Βιλερμπάν

Παναθηναϊκός : Με Φόστερ κόντρα στην Βιλερμπάν

Ο Αμερικανός έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν (01/12).

Η νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου αναπτέρωσε το ηθικό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να επικεντρώνονται πλέον στο παιχνίδι της Τρίτης (1/12) με την Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Πρόκειται για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Την Πέμπτη μάλιστα το Τριφύλλι θα δώσει και δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι. Οι Πράσινοι έχουν μια… διαβολοβδομάδα μπροστά τους και θα προσπαθήσουν να πετύχουν τουλάχιστον μία νίκη σε αυτά τα δύο ματς.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, μάλιστα στα δύο παιχνίδια με Βιλερμπάν και Αρμάνι θα έχει στη διάθεσή του και τον Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Γαλλία. Ο Αμερικανός γκαρντ την Κυριακή ακολούθησε μέρος του προγράμματος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Βιλερμπάν και Αρμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ