Νέντοβιτς : «Μεγάλη νίκη, εκτελέσαμε τέλεια το σχέδιό μας»

Νέντοβιτς : «Μεγάλη νίκη, εκτελέσαμε τέλεια το σχέδιό μας»

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Πράσινοι εκτέλεσαν τέλεια το σχέδιό τους και πήραν μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 80-77, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο άσος του Τριφυλλιού στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι εκτέλεσαν τέλεια το σχέδιό τους και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος:

«Ειλικρινά ένιωθα σαν να είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Ίσως αν οι οπαδοί ήταν εδώ να ήταν διαφορετικό, αλλά έτσι είναι τώρα. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Το Μιλάνο είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες φέτος στην Ευρωλίγκα και η νίκη εδώ είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.

Παίξαμε υπέροχα, εκτελέσαμε τέλεια το σχέδιο του παιχνιδιού, φτάσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο με πιθανότητες νίκης και στο τέλος, εκτελέσαμε τέλεια εκτός από τις χαμένες ελεύθερες βολές. Νομίζω ότι κάναμε την δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ