Λάσο : «Εκπληκτική η δουλειά του Πασκουάλ στη Ζενίτ»

Λάσο : «Εκπληκτική η δουλειά του Πασκουάλ στη Ζενίτ»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ, αλλά και τη φιλία του με τον Καταλανό τεχνικό.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα «μονομαχήσουν» αύριο (10/12) στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, με τους δύο τεχνικούς των ομάδων, Πάμπλο Λάσο και Τσάβι Πασκουάλ να συναντιούνται ξανά.

Ο προπονητής των «μερένγκες» σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση τόνισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, επισημαίνοντας πως είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Καταλανό πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο «χτίσιμο» της Ζενίτ από τον Πασκουάλ, λέγοντας πως είχε κάνει εξαιρετική δουλειά με διακριτούς ρόλους στον ρωσικό σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Η δουλειά του Τσάβι στη Ζενίτ είναι εκπληκτική. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα με διακριτούς ρόλους, επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας.

Μακάρι όλες οι κόντρες να ήταν μεταξύ φίλων. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Τσάβι, μια πολύ καλή σχέση που στηρίζεται στον σεβασμό στον ίδιο και τη διαδρομή του. Παίζουν Ρεάλ – Ζενίτ και όχι Λάσο – Πασκουάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ