Πλήγμα στη Φενέρμπατχσε με Βέσελι

Πλήγμα στη Φενέρμπατχσε με Βέσελι

Πρόβλημα προέκυψε για τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Σλοβένος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιαν Βέσελι για 7-10 μέρες.

Κακοτυχία φαίνεται πως έχει… πέσει στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε όσον αφορά τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει το φετινό σύνολο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε για τον Σλοβένο τεχνικό είναι ο Γιαν Βέσελι, που όπως έκανε γνωστό ο τουρκικός σύλλογος μέσω ανακοίνωσης του, θα μείνει εκτός για περίπου 7 έως 10 μέρες.

Ο Τσέχος σέντερ τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι και συγκεκριμένα στον μηρό, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Καρσίγιακα για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν ο 30χρονος παίκτης έρχεται να προστεθεί στην πολύ σημαντική απουσία του Λορέντζο Μπράουν ο οποίος έχει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

Αυτό σημαίνει πως ο Βέσελι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague χάνοντας έτσι τα ματς κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο (15/12) και Ζάλγκιρις Κάουνας (17/12), ενώ η κατάσταση του αναμένεται να επανεξεταστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ