Αταμάν : «Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα»

Αταμάν : «Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις του Μάικ Τζέιμς με τη ρωσική ομάδα.

Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αύριο Τρίτη (15/12, 19:00) στη Ρωσία και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Τούρκος τεχνικός αρχικά στάθηκε στη μεγάλη ποιότητα που διαθέτει η «ρωσική αρκούδα» τόσο στους ψηλούς, όσο και στην περιφέρεια με παίκτες όπως οι Μιλουτίνοφ, Σενγκέλια κλπ.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να «πλέξει το εγκώμιο» του Αμερικανού γκαρντ, τονίζοντας πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απαλλάχθηκε από τα περσινά προβλήματα με τις προσθήκες των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόκο Σενγκέλια. Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε τρομερή φόρμα! Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες στη ρακέτα και να σταματήσουμε τους Τζέιμς, Κλάιμπερν και Χίλιαρντ στο σκοράρισμα. Έχουμε την εμπειρία και τον χαρακτήρα για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ