Λάσο : «Βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη»

Λάσο : «Βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Βασίλισσας στο ΟΑΚΑ και ειδική μνεία στον Αμπάλντε, που ήταν από τους κορυφαίους της ισπανικής ομάδας στο αποψινό παιχνίδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να τα βρήκε σκούρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον μαχητικό Παναθηναϊκό, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 97-93, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Τριφύλλι και έκανε ειδική μνεία στον Αμπάλντε, που ήταν από τους κορυφαίους της Βασίλισσας στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σταθεροί, στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν σταθεροί σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός δούλεψε σκληρά με Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και έβαλε δύσκολα σουτ, όμως είχαμε τον τρόπο να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα και να το κρατήσουμε ως το τέλος και να πάρουμε τη νίκη».

Για την οδηγία να δώσει τη μπάλα στον Αμπάλντε στο τέλος: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και μπορεί να παίξει σε κάθε θέση. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή και εκείνος μπορούσε να δημιουργήσει και να σκοράρει και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

ια το πώς είναι η ζωή χωρίς τον Καμπάτσο: «Όπως πριν. Έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς παίκτες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως έφυγε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Το θέμα είναι να καλύψουμε το κενό μέσα από την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ