Παναθηναϊκός : Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Άλμπα

Παναθηναϊκός : Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα για την 15η αγωνιστική της Euroleague και θέλει μόνο νίκη απέναντι στους Γερμανούς για να μην έχει 3 σερί ήττες στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη ματσάρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα στη δεύτερη παράταση από τους Μαδριλένους πόνεσε και θέλει να ανακάμψει στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ στο… κλείσιμο της δεύτερης διαβολοβδομάδας της σεζόν. Οι «πράσινοι» κατέβαλαν τεράστια υπερπροσπάθεια αλλά δεν νίκησαν και έχουν ως μοναδικό στόχο το ροζ φύλλο αγώνα απόψε που θα τους ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Ο Γιώργος Βόβορας θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο τους Γερμανούς που είναι μια ομάδα που αν σε βρει «μπόσικο» μπορεί να σε »σκοτώσει», αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι των παικτών του, αφού ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τη βασίλισσα ήταν βαρύς. Εκτός αυτών ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει και στη διάθεση του τον Σέλβιν Μακ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Τρίτης, ενώ από εκεί και πέρα ολοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στη 12αδα.

Όσον αφορά την Άλμπα είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετρώντας τέσσερις σερί νίκες απέναντι σε Χίμκι, Βαλένθια, Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα την Τρίτη στην παράταση μέσα στο Βελιγράδι. Ο Αΐτο Ρενέσες ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σιμόνε Φοντέκιο, Μπεν Λάμερς και Μάρκους Έρικσον. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ