ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ 83-65

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ 83-65

«Τρένο» χωρίς σταματημό αυτή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνέτριψε την ανήμπορη Ζενίτ με 83-65 και έφτασε τις δέκα σερί νίκες στη Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετέτρεψε το ρωσικό ντέρμπι της Euroleague σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς επικράτησε εύκολα με 83-65 και έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση!

Με τους παλιούς μας γνώριμους, Μάικ Τζέιμς και Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνουν πράγματα και θαύματα στο παρκέ, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με σχετική άνεση της αρμάδας του Τσάβι Πασκουάλ και πλέον η ήττα μοιάζει με μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στη Euroleague ήταν στις 22 Οκτωβρίου από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.

Ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε στην αναμέτρηση 20 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 31:42, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να συμπληρώνει άλλους 13 πόντους και 13 ριμπάουντ, η ΤΣΣΚΑ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι, ανέβηκε στο 12-3, ενώ από την άλλη, η Ζενίτ βρίσκεται στην έβδομη θέση του πίνακα και στο 8-5.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 45-31, 66-49, 83-65.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ