Λάσο : «Ήρθαμε στην Ελλάδα, παίξαμε 3 παρατάσεις και πήραμε 2 νίκες»

Λάσο : «Ήρθαμε στην Ελλάδα, παίξαμε 3 παρατάσεις και πήραμε 2 νίκες»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μετά το «θρίλερ» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του όταν η «Βασίλισσα» έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους δύο παίκτες του Κοζέρ και Κάρολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήρθαμε στην Ελλάδα και παίξαμε 3 παρατάσεις και πήραμε 2 νίκες. Ήταν μεγάλη εβδομάδα για εμάς εδώ. Στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, δεν είχαμε ρυθμό. Ήμασταν ένα βήμα πίσω. Όταν βρεθήκαμε με 8 πόντους αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη».

Για το αν ήταν αισιόδοξος πως θα πάρει τα μεγάλα σουτ μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ αλλά δεν ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα έπαιξε ρόλο για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους Αμπάλντε και Λαπροβίτολα: «Η κατάσταση του Άντονι δεν δείχνει να είναι καλή. Θα δούμε αύριο στη Μαδρίτη αλλά δείχνει πως δεν είναι κάτι καλό. Ο Νίκο και ο Αμπάλντε έπαιξαν πολύ καλά. Αν έπρεπε να δώσω συγχαρητήρια σε δύο παίκτες ήταν ο Κοζέρ για την εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο και ο Κάρολ για τα μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιουλ έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά οι Κοζέρ και Κάρολ μας έδωσαν τον αέρα και την αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ