Παναθηναϊκός : Κρας τεστ στο Τελ Αβίβ

Παναθηναϊκός : Κρας τεστ στο Τελ Αβίβ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και ψάχνει την υπέρβαση που θα τον βάλει και πάλι στο παιχνίδι της οκτάδας.

O Παναθηναϊκός μετά από μια πολύ καλή διαβολοβδομάδα κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Ρεάλ Μαδρίτης και μια νίκη απέναντι στους Γερμανούς, τεστάρει τις δυνάμεις του στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21:15). Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην ομάδα του λαού που δεν είναι στην καλύτερη περίοδο της, προκειμένου να ανέβει επίπεδο και να «κυνηγήσει» την πρόκριση της στην οκτάδα.

Το τριφύλλι γνωρίζει τη σημασία του ματς, αλλά και τη δυναμικότητα του αντιπάλου για αυτό και θέλει να «χτυπήσει» στα τρωτά σημεία της Μακάμπι και να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το Ισραήλ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Βόβορας περιμένει από την ομάδα του να έχει την ίδια σκληράδα στην άμυνα που έβγαλε κόντρα στην Άλμπα για να έρθει η εύκολη νίκη, ενώ επιστρέφουν ο Σέλβιν Μακ, που ανανέωσε ως το τέλος της σεζόν, αλλά και ο Άαρον Γουάιτ που ξεπέρασε μια μικροενόχληση που είχε. Αντίθετα εκτός αποστολής θα είναι ξανά ο τραυματίας Ζακ Όγκαστ.

Από την άλλη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που βλέπει την ομάδα του στο 6-9, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Σκότι Γουίλμπεκιν και ο Οθέλο Χάντερ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μεν, αλλά παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, με την ομάδα του λαού να το αποδεικνύει αυτό στη Βαρκελώνη φεύγοντας με ένα πολύ μεγάλο διπλό την περασμένη βδομάδα. Διαιτητές θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ