Βέσελι : «Παίξαμε ομαδικό μπάσκετ και πήραμε τη νίκη»

Βέσελι : «Παίξαμε ομαδικό μπάσκετ και πήραμε τη νίκη»

Ο Γιαν Βέσελι τόνισε πως η ομαδική προσπάθεια των παικτών της Φενέρ ήταν το κλειδί για να έρθει η νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Γιαν Βέσελι μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού με τον Τσέχο να στέκεται στην ομαδική προσπάθεια που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του για να πάρουν το αποτέλεσμα, ειδικά τη στιγμή της αντεπίθεσης των «ερυθρόλευκων».

Όσα είπε ο Γιαν Βέσελι:

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα τέλη του παιχνιδιού, προσπάθησαν να μου κάνουν παγίδες και είχα δύο συμπαίκτες έξω ελεύθερους, οπότε δεν πρόκειται να πάω για το καλάθι. Θα πασάρω έξω. Όσον αφορά την άμυνα, είναι η έβδομη χρονιά μου εδώ και κάνω πάντα αυτά τα πράγματα.

Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Τέλος, παίξαμε ομαδικό μπάσκετ, όχι για 40 λεπτά, αλλά τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Αφού χάσαμε τόσους πόντους, συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σαν ομάδα και να μην σταματήσουμε. Δεν σταματήσαμε σήμερα παρ’ όλο που πλησίασαν. Επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ