Ολυμπιακός ή… κανείς στην 8αδα της Ευρωλίγκας (pic)

Ολυμπιακός ή… κανείς στην 8αδα της Ευρωλίγκας (pic)

Με συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 53% ψηφίσατε πως μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι» αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εκτός της πρώτης οκτάδας που οδηγεί στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 7-8, ενώ τους «πρασίνους» τους συναντάμε λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

To10.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς ποια θα είναι η… μοίρα των δύο ελληνικών συλλόγων στην Ευρωλίγκα. Αν δηλαδή μπορούν να προκριθούν και οι δύο, αν μπορεί μόνο ο Ολυμπιακός, αν μπορεί μόνο ο Παναθηναϊκός ή αν δεν θα τα καταφέρει κανείς.

Ο κόσμος μίλησε με συντριπτική πλειοψηφία της τάξεως του 53% αποφάσισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα βρεθεί στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης.

Δεύτερη ήρθε η επιλογή του να μην περάσει κανένας από τους δύο με 40%, τρίτη η επιλογή να προκριθεί μόνο ο Παναθηναϊκός με 4%, ενώ το 3% ψήφισε πως θα τα καταφέρουν και οι δύο.

Τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ