Ολυμπιακός : Το μυαλό στην Κίμκι, μοναδικό πρόβλημα ο Παπανικολάου

Ολυμπιακός : Το μυαλό στην Κίμκι, μοναδικό πρόβλημα ο Παπανικολάου

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Κίμκι (29/12), με μοναδικό πρόβλημα τον Παπαπανικολάου, που αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Ιανουαρίου.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κίμκι στην Μόσχα (29/12) για την 17η αγωνιστική της Euroleague, ξεκίνησε το Σάββατο (26/12) ο Ολυμπιακός.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Οκτάβιους Ελις να προπονούνται κανονικά και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Κίμκι. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης.

Αντίθετα, ο Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε για μια ακόμα μέρα. Ο διεθνής φόργουορντ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Κίμκι, καθώς αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ με 84-77 και κόντρα στην Κίμκι θα επιδιώξει την 8η νίκη του στη φετινή διοργάνωση. Από την άλλη, οι Ρώσοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 2-14 ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ