Ολυμπιακός : Χαλάει του Κόνιαρη στη Χολόν λόγω lockdown στο Ισραήλ

Ολυμπιακός : Χαλάει του Κόνιαρη στη Χολόν λόγω lockdown στο Ισραήλ

Ο δανεισμός του Αντώνη Κόνιαρη στη Χαποέλ Χολόν φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει, διότι το Ισραήλ έκλεισε τα σύνορα λόγω κορωνοϊού.

Ο Ολυμπιακός πριν μερικές μέρες τα είχε βρει σε όλα με τη Χάποελ Χολόν για τον δανεισμό του Αντώνη Κόνιαρη καταρχήν για ένα μήνα. Όμως η μετακίνηση του Έλληνα γκαρντ στο Ισραήλ παραμένει στάσιμη και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, το Ισραήλ είναι σε καθολικό lockdown και έχει κλείσει και τα σύνορα με αποτέλεσμα ο Κόνιαρης να μπορεί να «πετάξει» για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Στέφανου Δέδα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η συμφωνία να οδηγείται σε ναυάγιο.

Όπως όλα δείχνουν ο Κόνιαρης θα μείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, με τη μετακίνηση του στη Χολόν να χαλάει. Η ομάδα από το Ισραήλ έκανε ότι περνάει από το χέρι της για να «πατήσει» το πόδι του στη χώρα ο Έλληνας γκαρντ, αλλά αυτό δεν έγινε, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο μόνος τρόπος να ενεργοποιηθεί είναι να βρεθεί τρόπος να φτάσει ο παίκτης στην χώρα, κάτι που δύσκολα όμως θα γίνει, ενώ λογικά εφόσον περάσουν τα δύσκολα ματς που έχει η ομάδα του Δέδα σε Ισραήλ και Basketball Champions League δεν θα χρειαστεί τον Κόνιαρη, ο οποίος θα μείνει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ