Εγραψε ιστορία ο Μιλουτίνοφ

Εγραψε ιστορία ο Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέβασε 16 επιθετικά ριμπάουντ στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και έγραψε ιστορία στην Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε στην παράταση της Αρμάνι στο Μιλάνο με 91-87 (80-80 κ.δ) και πέτυχε την 14η νίκη της σε 17 παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση.

Ενα παιχνίδι στο οποίο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 17 πόντους 19 ριμπάουντ!

Μάλιστα, τα 16 από τα 19 ήταν επιθετικά, με τον Σέρβο σέντερ να διαλύει το ρεκόρ των 11 επιθετικών ριμπάουντ, το οποίο μοιραζόντουσαν τρεις διαφορετικοί παίκτες.

Συγκεκριμένα, στα 11 επιθετικά ριμπάουντ είχαν σταματήσει ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ Κουάντρε Λόλις τη σεζόν 2001-02 ως παίκτης της Ούλκερ, ο Γκρεγκόρ Φούτσκα της σεζόν 2004-05 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ο Τράβις Ουάτσον την σεζόν 2005-06 ως παίκτης της Κλιμάμιο Μπολόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μιλουτίνοφ στο αποψινό παιχνίδι έκανε και προσωπικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ, αφού τα περισσότερα που είχε μαζέψει στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ήταν 18 σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τον Απρίλιο του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ