Χίμκι : Δεν παίζει στην εθνική Ρωσίας ο Σβεντ λόγω Παναθηναϊκού

Χίμκι : Δεν παίζει στην εθνική Ρωσίας ο Σβεντ λόγω Παναθηναϊκού

Η Χίμκι ανακοίνωσε πως ο Αλεξέι Σβεντ δεν θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι την ίδια μέρα θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλεξέι Σβεντ δεν πρόκειται να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στα δεύτερα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Χίμκι.

Ο λόγος είναι πως η ρώσικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την ίδια μέρα τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια της στη διοργάνωση. Την ίδια μέρα όμως που θα αγωνίζεται η εθνική Ρωσίας, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποφάσισε να παραχωρήσει τον Αντρέι Ζούμπκοφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χίμκι:

«Οι σύλλογοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας σε ότι αφορά την κόντρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μεταξύ Euroleague και Fiba.

Λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια της εθνικής Ρωσίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, διοίκηση και προπονητές συζήτησαν την κατάσταση με τον Αλεξέι Σβεντ και αναλύσαμε κάθε λεπτομέρεια.

Με βάση το πρόγραμμα στις 23/02 εμείς θα παίζουμε ένα σημαντικό ματς που μπορεί να μας οδηγήσει στα playoffs της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ίδια μέρα αγωνίζεται η εθνική ομάδα.

Ο Αλεξέι Σβεντ αποφασίστηκε να αγωνιστεί με τη Χίμκι και όχι με την εθνική ομάδα. Κατανοώντας την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας και παρά το γεγονός ο΄τι λειτουργούμε εις βάρος μας θα αποδεσμεύσουμε τον Αντρέι Ζούμπκοφ ώστε να παίξει με την εθνική της χώρας μας και να τη βοηθήσει να νικήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ