Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 76-80: Εδραιώνεται στην οχτάδα

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 76-80: Εδραιώνεται στην οχτάδα

Με τεράστια καλάθια από τον Σέρχι Ροντρίγκες, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε το ντέρμπι στη Μαδρίτη με 80-76.

Ντέρμπι για ένα ημίχρονο και μετά μια Αρμάνι… όνειρο. Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ στο δεύτερο μέρος, η Μιλάνο έφυγε με μεγάλη νίκη από τη Μαδρίτη με απέναντι στη Ρεάλ και εδραιώθηκε εντός οχτάδας.

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τη Ρεάλ μπροστά με ένα πόντο (18-17), ενώ οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 39-39.

Η Αρμάνι κυριάρχησε στην τρίτη περίοδο και κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας σε αυτή. Με τους Ροντρίγκεζ και Ντιλέινι να κάνουν μεγάλοι ματς, η ομάδα του Μεσίνα ξέφυγε με 12 πόντους με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (49-61) δείχνοντας αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμη για να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη έδρα.

Το ίδιο έκανε και όταν οι Μαδριλένοι μείωσαν στην τέταρτη περίοδο και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής, με τον Ροντρίγκεζ να δηλώνει παρών και να παίρνει πάνω του την ιταλική ομάδα. Ο Ισπανός με μεγάλο τρίποντο έκανε το 71-77 στα 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κι ενώ η Ρεάλ είχε μειώσει στους τρεις πόντους και αμέσως μετά το 74-79 με δύο εύστοχες βολές για να τελειώσει το ματς με 80-76 υπέρ των Ιταλών που πήγε στο 10-7, με τη Ρεάλ να είναι ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα πλέον με 12-6.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 39-39, 49-61, 76-80

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ