Έλις : «Είναι ευκαρία να χτίσουμε μομέντουμ»

Έλις : «Είναι ευκαρία να χτίσουμε μομέντουμ»

Για την ευκαιρία που έχει ο Ολυμπιακός να χτίσει ένα καλό μομέντουμ μίλησε ο Οκτάβιους Έλις εν όψει της αναμέρτησης με τη Βιλερμπάν.

Περισσότερη συγκέντρωση θα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν σύμφωνα με τον Οκτάβιους Έλις. Όπως δήλωσε ο παίκτης των ερυθρολεύκων, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπροστά της κόντρα στη γαλλική ομάδα (15/1, 21:30) μία καλή ευκαιρία να χτίσει ένα μομέντουμ, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος θα πρέπει να βγάλει ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση ώστε να κουράσει τον Φολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που για κάποιον λόγο είναι χαμηλά. Συνολικά έχουν πολύ ταλέντο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και τα ριμπάουντ.

Πρέπει να κοντράρω την ενέργεια του Φολ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα και εγώ θα πρέπει να βγάλω ενέργεια στην άμυνα και την επίθεση και να τον κουράσω.

 Έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σε αυτό το σημείο έχουμε γίνει πιο πολύ ομάδα και είναι μια καλή ευκαιρία να χτίσουμε ένα μομέντουμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ