Ιτούδης για Κάτας : «Είμαι χαρούμενος που θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού»

Ιτούδης για Κάτας : «Είμαι χαρούμενος που θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε την... επιστροφή του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό.

Ο Όντεντ Κάτας είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον 46χρονο να αντικαθιστά τον Γιώργο Βόβορα στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην «Walla», σχολιάζοντας την επιστροφή του Ισραηλινού στο τριφύλλι.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε χαρούμενος που ο Κάτας θα ηγηθεί της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, θυμήθηκε και την συνύπαρξη του Ισραηλινού με τον Ομπράντοβιτς.

«Κάθε φορά που συναντάω τον Όντεντ μιλάμε για την περίοδο που περάσαμε στον Παναθηναϊκό. Ήταν ταλαντούχος, πανέξυπνος οργανωτής, είχε υψηλή αντίληψη στο παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού» σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε:

«Είχε κάποιες δυσκολίες στον πρώτο καιρό που ήταν στον Παναθηναϊκό και προσπάθησα να διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία του. Είχε πίεση και ήταν λογικό. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και ο Ζέλικο είχε υψηλές απαιτήσεις από εκείνον. Μερικές φορές τον ωθούσε στα άκρα. Το διαχειρίστηκε πολύ καλά ο Κάτας αφού κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικά στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ