ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 21:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 21:30 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming: Έφτασε η ημέρα για το δεύτερο ματς της τρέχουσας εβδομάδας του Ολυμπιακού στη Euroleague. Διαβολοβδομάδα διανύουν οι «ερυθρόλευκοι», την οποία άρχισαν καλά με νίκη μέσα στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός απόψε αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ στις 21:30, μία Βιλερμπάν η οποία δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση. Στην προηγούμενη αγωνιστική οι Γάλλοι έπαιξαν επίσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ηττήθηκαν με 88-71, ενώ οι «πράσινοι» έπαιζαν και χωρίς τον Παπαπέτρου. Η Βιλερμπάν είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 5-13.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ανέβει αρκετά μετά τις τρεις σερί του νίκες με Χίμκι Μπάγερν Μονάχου και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η τελευταία ήταν μέσα στο Ισραήλ, νικώντας με 89-87 στην παράταση. Είχε σε μία ακόμη καλή βραδιά τον Σλούκα, ενώ το κρυφό χαρτί της νίκης ήταν ο Λαρεντζάκης, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν πρωταγωνιστής στο ματς. Μετά τις σερί νίκες τους οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να μπουν στην 8άδα της Euroleague. Μάλιστα με νίκη τους επί των Γάλλων απόψε, εδραιώνουν για τα καλά τη θέση τους στην 8άδα και τα πάντα είναι στο δικό τους χέρι για τη συνέχεια…

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέμα, να τονίσουμε πως ο Παπανικολάου παραμένει εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, ο Χάρισον επιστρέφει στη δράση, ενώ ο Μάρτιν από την πλευρά του αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να παίξει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Καμία χαλάρωση αν θέλουμε να πετύχουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις που έκανε για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, στάθηκε στη σημασία των νικών σχετικά με τη βαθμολογική θέση. Αρχικά τόνισε για το ματς με τους Γάλλους: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε εκπλήξει και θετικά και αρνητικά. Στην θετική της μέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Ευρωλίγκα γιατί έχει πολύ αθλητικότητα και στην περιφέρεια, έχει μεγάλα κορμιά, έχει rim protectors. Είναι μια ομάδα που διαμορφώνει έναν ειδικό τρόπο παιχνιδιού για τον αντίπαλο. Πρέπει να έχεις υπομονή στην επίθεση, γιατί είναι πολύ επιθετικοί στις πρώτες μία δύο πάσες της επίθεσης. Πρέπει να έχεις υπομονή για να βρεις καλές επιλογές. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που σε καμιά περίπτωση πρέπει να περάσει από το μυαλό κανενός ότι είναι εύκολο. Είναι ένα ματς σαράντα λεπτών που κάθε κατοχή μετράει».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως η βαθμολογική θέση της Βιλερμπάν ενδεχομένως να προκαλέσει… χαλάρωση, σχολίασε: «Έχουμε συζητήσει με την ομάδα πως πλέον δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Η Ευρωλίγκα φέτος είναι πολύ δύσκολη, υπάρχουν ομάδες που κανείς

δεν περίμενε, αλλά είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως είναι η Ζενίτ και η Μπάγερν. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ισχυρές ήταν φαβορί για την 8άδα και είναι πίσω μας, όπως είναι η Εφές και η Φενέρ. Όλοι έχουν καταλάβει πως πλέον δεν υπάρχει περιθώριο επανάπαυσης και χαλάρωσης. Κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Ίσως οι νίκες που θα χρειαστείς για να μπεις στην 8άδα, ίσως είναι περισσότερες φέτος. Οπότε ακόμη κι αν είναι νωρίς μέσα στην χρονιά, κάθε παιχνίδι κατά τη γνώμη μου μετράει πάρα πολύ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ