Χάρισον : «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας»

Χάρισον : «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην έδρα μας»

Ο Άαρον Χάρισον δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν, τονίζοντας ότι οι «Ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν αρκετά σκληρά.

Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός κόντρα στη Βιλερμπάν και γνώρισε την ήττα με 69-63 στο ΣΕΦ για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Άαρον Χάρισον ανέφερε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή την εμφάνιση, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε αρκετά σκληρά για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Δεν είναι θέμα ενέργειας ή κούρασης. Δεν παίξαμε αρκετά σκληρά για να κερδίσουμε. Η Βιλερμπάν άξιζε να κερδίσει και πήρε τη νίκη. Δεν υπάρχουν διακιολογίες. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην κούραση, απλά δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην έδρα μας για να την προστατέψουμε. Δεν βάλαμε τα σουτ. Η Βιλερμπάν ήταν εύστοχη. Ήταν ένα από τα βράδια που δεν μπήκαν τα σουτ για εμάς. Πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε τα σουτ και να παίζουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ