Τζένκινς : «Αν ξέραμε τι φταίει…»

Τζένκινς : «Αν ξέραμε τι φταίει…»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την ήττα από την Αρμάνι και τόνισε ότι άπαντες θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μπει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ.

Προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο με 90-79, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

«Αν γνώριζα ποια είναι η αιτία του κακού στις μεταπτώσεις μας θα το αλλάζαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζένκινς μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: «Ως τώρα οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα ματς και σε αυτές υστερούμε», με τον Αμερικανό να τονίζει ότι άπαντες θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μπει ο Ολυμπιακός στην οκτάδα και στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν γνώριζα ποια είναι η αιτία του κακού στις μεταπτώσεις μας θα το αλλάζαμε. Δεν ήταν αρκετή η προσπάθειά μας και μοιραία χάσαμε.

Προσπαθούμε να επιστρέψουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει. Όλες οι ομάδες μπαίνουν… καυτές απέναντί μας και θεωρούν αυτόματα ότι είναι καλύτερες από εμάς. Έχουμε και συγκέντρωση και θέληση και αυτογνωσία στο παιχνίδι μας.

Ως τώρα οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα ματς και σε αυτές υστερούμε. Είναι αυτονόητο το να θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι στόχος μας και πρέπει να τον πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ