Κάτας : «Δύο διαφορετικά ημίχρονα, μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε»

Κάτας : «Δύο διαφορετικά ημίχρονα, μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο, με τον τεχνικό των πράσινων, Όντεντ Κάτας, να στέκεται στην εμφάνιση του δευτέρου μέρους τονίζοντας πως του άρεσε η αντίδραση και πως πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όντεντ Κάτας:

«Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας αμυντικά. Βιαστήκαμε με τα σουτ και τους επιτρέψαμε να βρουν εύκολους πόντους. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε στο πλάνο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα.

Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Πρέπει να αρχίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε εμπειρία Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρει χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες, αλλά με την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνο. Κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ πρέπει να έχουμε την ανάλογη προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ