Μιχάλης Κακιούζης: «Τεράστια η απουσία του Νέντοβιτς για τον ΠΑΟ»

Μιχάλης Κακιούζης: «Τεράστια η απουσία του Νέντοβιτς για τον ΠΑΟ»

Ο Μιχάλης Κακιούζης μίλησε και ανέλυσε το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίων, Μιχάλης Κακιούζης, μίλησε στον Over FM 104,9 και σχολίασε το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο σε σχέση με τον κορωνοϊό:

“Είχαμε σταματήσει για μια βδομάδα γιατί έτυχε στη δική μου ομάδα να είχαμε κάποια κρούσματα. Σταματήσαμε για 14 μέρες άλλα το πρωτάθλημα συνεχίστηκε κανονικά. Και εδώ τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουν σταματήσει κάποια πρωταθλήματα άλλα η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ συνεχίζονται. Τα παιδιά όμως κάνανε κανονικά προπόνηση, έστω και σαν μικρές ομάδες παρόλο το γενικόlock down. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Είναι πολλές κατηγορίες. Εγώ πιστεύω σε αυτό το πέρασα κιόλας και ξέρω”.

Για το πως θα επηρεάσει τα παιδιά αυτή η αδράνεια:

“Τα παιδιά είναι όλη μέρα με έναtablet, δεν μπορούν να δουν τους φίλους τους. Κανένας δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και μόλις περάσει θα είναι δύσκολο να μπούμε στην καθημερινότητα”.

Για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό:

“Η απουσία του Νέντοβιτς στο αυριανό ντέρμπι είναι τεράστια. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας . Θα μείνει κάποιες εβδομάδες έξω άλλα έτυχε να χάσει το ντέρμπι. Η θλάση που έπαθε είναι κάτι που μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε. Είναι λογικό μετά από τόσο καιρό να πάθει κάτι τέτοιο. Όπως και να είναι οι δυο ομάδες είναι ένα ντέρμπι από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη. Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που μπορεί να μη δίνει το εξτρά στην επίθεση άλλα δίνει άλλα πολύ σημαντικά πράγματα. Δίνει ενεργεία και σκληράδα. Ο Βεζένκοφ δίνει ένα αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια. Όμως δεν είναι κάτι καινούργιο και για τους δυο. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ζει με αυτό. Έχουμε δει και άλλες φόρες στο παρελθόν σε μεταξύ τους αγώνες να λείπουν βασικοί παίκτες από την ομάδα και να κερδίζουν. Η έλλειψη κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει περισσοτέρους πιθανότητες γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλύψει και το κενό του Νέντοβιτς”.

Για τις μεταβατικές περιόδους που περνάνε και οι δύο ομάδες:

“Κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Η αγωνιστική τους πορεία θα κρίνει. Ο Παναθηναϊκός έχει έλλειψη στον άσσο. Φαίνεται αυτό ξεκάθαρα. Δεν έχει καθαρό παίκτη σε αυτήν τη θέση και είναι πολύ σημαντική. Ο Ολυμπιακός δίνει τη σκυτάλη από τον Βασίλη στον Κώστα. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν παίξει πάρα πολύ μαζί. Όποτε θεωρώ ότι η ομοιογένεια είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί στον Ολυμπιακό. Το γεγονός όμως πως δεν συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα τον πάει ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω.”

Για το αν μπορούν να μπουν στην τελική 8αδα τη Euroleague:

“Απίθανο δεν είναι τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει λίγες πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει κάποια παιχνίδια στο τέλος. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός έχει νέα διοίκηση ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα νέο κεφάλαιο. Έχουν ανέβει και οι υπόλοιπες ομάδες. Η ουσία είναι ότι όλες οι ομάδες παίζουν σε πολύ καλά πρωταθλήματα. Και μη μου πει κάνεις πως η Ελλάδα συγκρίνεται με το γαλλικό η το ιταλικό. Είναι λυπηρό που δεν είναι πλέον το ελληνικό από τα καλύτερα. Και δεν είναι μόνο πως ερχόντουσαν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό άλλα και σε μικρότερες ομάδες”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ