ΜακΚίσικ : «Θέλουμε να κυριαρχήσουμε με τον Παναθηναϊκό»

ΜακΚίσικ : «Θέλουμε να κυριαρχήσουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κυριαρχήσει στο αποψινό ματς.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ξεκάθαρος με το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς (5/2, 21:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κυριαρχήσουν στο αποψινό ντέρμπι, ενώ μίλησε για την αγωνιστική εικόνα-κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports:

«Πρέπει να βγούμε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και με διαφορετική πνευματική προσέγγιση απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε αυτό το ματς γιατί είναι ντέρμπι και έχει διαφορετική σημασία. Μια νίκη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά στην Ευρωλίγκα».

Για την αγωνιστική εικόνα-κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα. Όποιος και αν μπει στο παρκέ πρέπει να σεβαστείς το παιχνίδι του και ότι έχουν μια πιθανότητα να νικήσουν. Το αγωνιστικό μας πλάνο είναι να βγούμε και να κυριαρχήσουμε, οπότε για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε πιστοί σε ότι έχουμε δουλέψει. Όσον αφορά τον Νέντοβιτς, δεν θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε αυτόν γιατί έτσι θα είναι σαν να υποβαθμίζω τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Για την απουσία θεατών: «Σίγουρα δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς μας. Δεν θα πω πως είναι βαρετό γιατί είναι μπάσκετ, αλλά σίγουρα προτιμώ να βρίσκεται στο γήπεδο ο κόσμος. Μπορεί και σε κολεγιακό επίπεδο να είχαμε κάποια ντέρμπι, αλλά σαν το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ