Στη Μπάγερν Μονάχου ο γερμανικός «εμφύλιος» (101-95)

Στη Μπάγερν Μονάχου ο γερμανικός «εμφύλιος» (101-95)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με σκορ 101-95 στον γερμανικό εμφύλιο της Άλμπα Βερολίνου, σε ένα ματς που χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι όπου η Μπάγερν Μονάχου γύρισε από την… κόλαση στέλνοντας το ματς στην παράταση, οι Βαυαροί κατάφεραν να επικρατήσουν στον γερμανικό «εμφύλιο» με σκορ 101-95 της Άλμπα Βερολίνου.

Με την ήττα της αυτή η ομάδα του Αΐτο Ρενέσες έφτασε το ρεκόρ της στο 8-16 παραμένοντας όμως χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι είναι στην 5η θέση με 15-9.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέιλεν Ρέινολντς με 24 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Σιμόνε Φοντέκιο με 21 πόντους.

Η Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση χτίζοντας αμέσως μια καλή διαφορά η οποία έφτασε πάνω από τους δέκα πόντους δείχνοντας πως είχε επιβάλλει για τα καλά τον ρυθμό της στην αναμέτρηση.

Η Μπάγερν όμως φάνηκε να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο ροκανίζοντας σιγά σιγά τη διαφορά και πλησιάζοντας όσο περισσότερο μπορούσε στο σκορ, προσπαθώντας να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με στο σκορ στο 43-33 υπέρ των Γερμανών.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν εμφανώς πιο ισορροπημένο, μέχρι τη στιγμή που οι Βαυαροί αποφάσισαν να κάνουν την αντεπίθεση τους καταφέρνοντας να στείλουν το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο όμως οι παίκτες του Ρενέσες δεν αποδείχθηκαν τόσο ψύχραιμοι και έτσι εκείνοι του Τρινκιέρι πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στην έτερη γερμανική ομάδα της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ