Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 78-69 : Εντυπωσιακή Βιλερμπάν, καθάρισε την Αρμάνι

Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 78-69 : Εντυπωσιακή Βιλερμπάν, καθάρισε την Αρμάνι

Η Βιλερμπάν πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Αρμάνι εντός έδρας με 78-69, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λάιτι και Γιαμπουσέλε!

Η Βιλερμπάν επικράτησε στο «Αστρομπάλ» με 78-69 κόντρα στην Αρμάνι και πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είδε το σερί των 6 νικηφόρων αγώνων που είχε να σπάει, σε έναν αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν την νίκη μέχρι το φινάλε την στιγμή που η Ιταλική ομάδα είχε καταφέρει να χτίσει μια διαφορά 10 πόντων στο ματς. Τα 3 από τα 4 δεκάλεπτα ήταν οριακά αλλά το 26-13 επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου ήταν και το πιο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λάιτι με 16 πόντους, με τον Γιαμπουσέλι να συμπληρώνει άλλους 14 και τον Χάουαρντ να είναι καθοριστικός με τα 3 τρίποντα που σημείωσε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στην αντίπερα όχθη 18 πόντους σημείωσε ο Σίλντς ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Λεντέι. Το ρεκόρ της Αρμάνι πλέον στο 15-8 και αυτό της Βιλερμπάν στο 10-14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ