Η ΤΣΣΚΑ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μιλουτίνοφ

Η ΤΣΣΚΑ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μιλουτίνοφ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χάνει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Μάικλ Έρικ τον αντικαταστάτη του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση. Όμως η ΤΣΣΚΑ Μοσχας φρόντισε να βρει άμεσα στον αντικαταστάτη του Σέρβου σέντερ, καθώς όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ.

Ο Αμερικανός ψηλός είναι ο «εκλεκτός» του Δημήτρη Ιτούδη για να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να αντικαταστήσει τον Μιλουτίνοφ και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί από τη ρώσικη αρκούδα, με τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικ αγωνιζόταν στο παρελθόν στην Νταρουσάφακα όπου είχε προπονητή και τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ είχε απασχολήσει τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια και τον Ολυμπιακό. Εκτός από την τούρκικη ομάδα έχει αγωνιστεί και στην Μπασκόνια στη Euroleague, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Τουρκ Τέλεκομ. Ο Έρικ έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ενώ με την Νταρουσάφακα το 2018 κατέκτησε το Eurocup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ