Sports Rabbi: Ολυμπιακός για τον Αγιόν (vids)

Sports Rabbi: Ολυμπιακός για τον Αγιόν (vids)

Ο Αγιόν σκέφτεται επιστροφή στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός σκέφτεται να ενεργοποιήσει τη... βόμβα σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σενάριο… βόμβα για Ολυμπιακό και Αγιόν. Οπως αναφέρει το Sports Rabbi, οι ερυθρόλευκοι είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μεξικανό σέντερ, ο οποίος σκέφτεται την επιστροφή του στη Euroleague

Ο Αγιόν αποχώρησε πέρσι από την Ευρώπη με προορισμό τη χώρα του και συγκεκριμένα την Astros de Jalisco, με την οποία είχε 17,7 πόντους και 9,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Ολυμπιακός είναι οι τρεις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αγιόν, με την ΤΣΣΚΑ πάντως να έχει αποκτήσει τον Μάικλ Έρικ και την Εφές να έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε μεταγραφή.

Ο Μεξικανός σέντερ, με τη σπουδαία πορεία στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελούσε έναν από τους καλύτερους ψηλούς που έχουν αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση και δύο φορές έχει βρεθεί στη δεύτερη καλύτερη ομάδα της Euroleague.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας 12,5 πόντους μέσο όρο και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα, μοιράζοντας και 2,2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ