Οι δύο ματσάρες του Χεζόνια στο ΝΒΑ (vids)

Οι δύο ματσάρες του Χεζόνια στο ΝΒΑ (vids)

Ο Μάριο Χεζόνια έχει πραγματοποιήσει μερικά πολύ καλά παιχνίδια στο ΝΒΑ, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική κίνηση, ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσει το σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Ο Κροάτης πέρασε αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ, όταν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην Αμερική, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα και τη Euroleague, για να φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Στις μέρες του στον μαγικό κόσμο έχει πραγματοποιήσει ορισμένα πολύ καλά ματς, δείχνοντας σε όλους το πλούσιο ταλέντο του και πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

Triple-Double κόντρα στους Ρόκετς

Το 2019 ο 25χρονος φόεγουορντ αγωνιζόμενος με τους Νιου Γιορκ Νικς, τέθηκε αντιμέτωπος με τους Χιούστον Ρόκετς των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως οι περισσότεροι περίμεναν, δηλαδή μια εύκολη νίκη για τις «ρουκέτες», όμως ο Χεζόνια ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν μέσα στο παρκέ.

Ολοκλήρωσε το παιχνίδι σημειώνοντας triple-double αφού πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ σε μια πολύ γεμάτη all around εμφάνιση.

Career high απέναντι στους Ουίζαρντς

Ένα άλλο πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Χεζόνια ήταν αυτό ανάμεσα στους Ουάσινγκτον Ουζίαρντς κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, με τον Κροάτη να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά για τον 25χρονο και την ομάδα του, αφού οι Νικς μπόρεσαν να φύγουν με τη μεγάλη νίκη επικρατώντας των αντιπάλων τους με σκορ 113-110.

Ο Χεζόνια ήταν πραγματικά ασταμάτητος και ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 30 πόντους με 12/21 σουτ, ενώ παράλληλα γέμισε τη στατιστική του με ακόμα 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ