Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Κουφός

Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Κουφός

Ο έμπειρος σέντερ το απόγευμα της Τρίτης ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Κουφός, με τον έμπειρο σέντερ να μετράει πλέον αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος λίγο μετά τις 17:00 αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο διεθνής άσος τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ελληνα τεχνικού.

Οι Πειραιώτες με την απόκτηση του Κουφού βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό σέντερ, που έχει παραστάσεις από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουφός υπέγραψε στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο διεθνής σέντερ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε Γιουτα Τζαζ (2008-2010), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2010-2011), Ντένβερ Νάγκετς (2011-2013), Μέμφις Γκρίζλις (2013-2015) και Σακραμέντο Κινγκς (2015-2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ